Iberico-porsas

Tumma ja hienostunut, pähkinäinen jälkimaku ja erittäin murea lihassyiden välisen rasvan eli marmorin ansiosta. Iberico on tammenterhoilla herkutellut, vapaana kasvanut, mustajalkainen alkuperäisporsasrotu Ibericon nienimaalta, Espanjasta. Ibericosta valmistetaan muun muassa maailmankuulu Iberico Jamon. Iberico-porsaan liha sopii niin kesäiseen grillaukseen kuin talvisiin pataruokiinkin.

 
iberico_niska.jpg

Iberico-porsaan niska

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 2 kg

Pakaste

iberico_ulkofile.jpg
iberico_poski.jpg

Iberico-porsaan poski

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 80 g

Pakaste

iberico_secreto.jpg

Iberico-porsaan secreto

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 1 kg

Pakaste

iberico_sisafile.jpg

Iberico-porsaan sisäfilee

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 600 g

Pakaste

Iberico-porsaan ulkofilee

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 2,5 kg

Pakaste

 
 
 

 

Porsas

Porsaanlihasta on moneksi; paista pihvi, grillaa kokonaisena tai valmista mureaa nyhtöpossua.

 
porsas_ulkofile.jpg

Porsaan ulkofilee pala

Alkuperä: Saksa

Yksittäispaino: noin 1 kg

Tuoretuote

porsas_sisafile.jpg

Porsaan sisäfilee

Alkuperä: Saksa

Yksittäispaino: noin 1 kg

Tuoretuote

 
 

 

Makkarat

 
chorizo.jpg

Chorizomakkara

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 500 g

Pakaste