Granaattiomenainen ankka-confit amuse bouche

6:lle

1 Ankan koipireisi -confit (pakaste)
Puolikas granaattiomena
2 kuivattua pehmeää taatelia
Kourallinen rucolan versoja
3 tl aitoa balsamicoa

Sulata ankankoipi-confit ja siirrä se rasvoineen kattilaan nahkapuoli alaspäin. Kuumenna rasva niin, että se poreilee hiljalleen, sulje kattila kannella ja anna ankan paistua viitisentoista minuuttia. Nosta koipi kattilasta ja irrota lihat luista. Riivi ankanliha haarukalla suupaloiksi.

Irrota granaattiomenasta siemenet ja pilko taatelit pieniksi kuutioiksi. Kokoa annokset pieniin kulhoihin tai ruokalusikoihin kerroksittain ja lorauta päälle tilkkanen modenalaista balsamiviinietikkaa. Tarjoile.

Alkuperäinen resepti Keittotaiteilua-blogissa:
http://keittotaiteilua.blogspot.fi/2015/12/granaattiomenainen-ankka-confit-amuse.html