Grillatut Maminha pihvit

Grillatut Maminha pihvit
Ohje: 4:lle     Valmistusaika: 1h

1 kg Familia Finn Angus Maminhaa
Marinadi:
1,5 dl rypsiöljyä
1 dl tuoretta korianteria hienonnettuna
1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 rkl korianterin siemeniä
1 rkl vihreää chiliä hienonnettuna
1 rkl kuivattua valkosipulirouhetta
1 rkl merisuolaa

Leikkaa liha haluamasi kokoisiksi pihveiksi ja nosta kaikki pihvit uunivuokaan tai isoon astiaan.

Sekoita marinadin ainekset tehosekoittimessa hyvin sekaisin ja sivele pihvien pintaan reilusti marinadia.

Anna lihojen maustua vähintään tunti, jonka jälkeen grillaa ne mehukkaiksi.

Liha on parhaimmillaan, kun jätät sen sisältä punertavaksi.
Lihassa on makurasvaa, joka antaa siihen lisämakua!

Marinoitu tomaattisalaatti

600 g tuoreita erivärisiä tomaatteja
1 tuore chili
0,5 dl seesamiöljyä (Lanfranchi)
0,5 dl hunaja-omenaviinietikkaa
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
Tuoretta korianteria

Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja chili viipaleiksi.
Yhdistä kulhossa tomaatit, chili, seesamiöljy, etikka sekä inkivääriraaste.
Anna tomaattien maustua tunnin ajan marinadissa ja lisää lopuksi tuoretta korianteria makusi mukaan. Voit käyttää hyvin myös muita tuoreita yrttejä salaattiin!
Kaada tarjoilukulhoon ja nauti kuumien pihvien kanssa.