Salaatti saksanhirven paistisiivuilla ja tryffelijuustolla

3 kananmunaa
Saksanhirven paistia viipaloituna tällä reseptillä
Vihersalaattia, esim. punainen salanova
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Tryffelijuustoa
Merisuolaa
Mustapippuria

Salaatinkastike:
1 rkl pistaasipähkinäöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
1 tl niittyhunajaa
Ripaus merisuolaa
Pari rouhaisua mustapippuria

Keitä kananmunia seitsemän minuutin ajan. Jäähdytä, kuori ja halkaise kananmunat. Riivi salaatti suupaloiksi, puolita kirsikkatomaatit, kuutioi kurkku ja vuole juustosta lastuja. Siivuta jääkaappikylmä paisti ohuiksi siivuiksi ja kääri siivut rullalle.

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

Kokoa salaattiannokset lautasille, rouhaise kananmunanpuolikkaille kevyesti suolaa ja mustapippuria ja tarjoile salaatti esim. tuoreen leivän kera.