Muu pihvikarja

Pihvikarjaa jalostetaan ja kasvatetaan lihantuotantoa varten. Ravinto ja elinympäristö vaikuttavat lihan laatuun, koostumukseen ja makuun. Suosimme ruohoruokittua karjaa, sillä ruohoruokinta on sekä ekologisempaa että terveellisempää. Eri liharodut eroavat luontaisesti toisistaan koon, lihan määrän ja koostumuksen mukaan. Esimerkiksi alun perin sveitsiläinen Simmental-rotu tunnetaan hyvästä rehunkäyttökyvystään ja kasvutaipumuksestaan.

Pihvikarjan entrecote pala

Pihvikarjan entrecôte

Alkuperä: Brasilia/Saksa

Yksittäispaino: noin 1 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Pihvikarjan ulkofilepala

Pihvikarjan ulkofilee

Alkuperä: Brasilia/Saksa

Yksittäispaino: noin 1 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

 

Pihvikarjan sisäfilee

Pihvikarjan sisäfilee

Alkuperä: Brasilia/Saksa

Yksittäispaino: noin 1,6 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

 

Naudan sisäfilee

Naudan sisäfilee

Alkuperä: EU/Hollanti

Yksittäispaino: noin 1,5 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Pihvikarjan (simmental) paahtopaisti, täysin putsattu

Pihvikarjan (simmental) paahtopaisti, täysin putsattu

Alkuperä: Saksa

Yksittäispaino: noin 800 g

Tuotetyyppi: tuoretuote

Pihvikarjan (Simmental) sisäpaisti, täysin putsattu

Pihvikarjan (Simmental) sisäpaisti, täysin putsattu

Alkuperä: Saksa

Yksittäispaino: noin 800 g

Tuotetyyppi: tuoretuote

Pihvikarjan (Simmental) etuselkä, luuton pala

Alkuperä: Saksa

Yksittäispaino: noin 800 g

Tuotetyyppi: tuoretuote

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.