Muu pihvikarja
Pihvikarjaa jalostetaan ja kasvatetaan lihantuotantoa varten. Ravinto ja elinympäristö vaikuttavat lihan laatuun, koostumukseen ja makuun. Suosimme ruohoruokittua karjaa, sillä ruohoruokinta on sekä ekologisempaa että terveellisempää. Eri liharodut eroavat luontaisesti toisistaan koon, lihan määrän ja koostumuksen mukaan. Esimerkiksi alun perin sveitsiläinen Simmental-rotu tunnetaan hyvästä rehunkäyttökyvystään ja kasvutaipumuksestaan.

Pihvikarjan entrecôte
Alkuperä: Brasilia/Saksa
Yksittäispaino: noin 1 kg
Tuotetyyppi: tuoretuote

Pihvikarjan ulkofilee
Alkuperä: Brasilia/Saksa
Yksittäispaino: noin 1 kg
Tuotetyyppi: tuoretuote

Pihvikarjan sisäfilee
Alkuperä: Brasilia/Saksa
Yksittäispaino: noin 1,6 kg
Tuotetyyppi: tuoretuote

Naudan sisäfilee
Alkuperä: EU/Hollanti
Yksittäispaino: noin 1,5 kg
Tuotetyyppi: tuoretuote

Pihvikarjan (simmental) paahtopaisti, täysin putsattu
Alkuperä: Saksa
Yksittäispaino: noin 800 g
Tuotetyyppi: tuoretuote

Pihvikarjan (Simmental) sisäpaisti, täysin putsattu
Alkuperä: Saksa
Yksittäispaino: noin 800 g
Tuotetyyppi: tuoretuote
Pihvikarjan (Simmental) etuselkä, luuton pala
Alkuperä: Saksa
Yksittäispaino: noin 800 g
Tuotetyyppi: tuoretuote
Inspiroidu resepteistä
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.