Saksanhirvi

Saksanhirven liha on koostumukseltaan poronlihaa mureampaa ja maultaan miedompaa – lisäksi se on vähärasvaista. Saksanhirvi on mainio ainesosa käytettäväksi käristyksissä ja muissa ruoissa, joissa tavoitellaan pehmeän riistaista makua.

Familia_saksanhirven_ulkofilee

Saksanhirven Ulkofilee

Alkuperä: Viro/Espanja

Yksittäispaino: n. 800 g

Tuotetyyppi: Pakaste

Familia_saksanhirven_sisäfilee

Saksanhirven Sisäfilee

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 400 g

Tuotetyyppi: Pakaste

Familia_saksanhirven_kare

Saksanhirven Kare

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 1,4 kg

Tuotetyyppi: Pakaste

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.