Iberico-gris

Mörkt och sofistikerat, nötaktig eftersmak och mycket mört tack vare fettet mellan muskelfibrerna, det vill säga marmoreringen. Iberico är en ursprungsras av gris med svarta ben från den iberiska halvön i Spanien. De får växa fritt och smaska i sig ekollon. Av Iberico tillverkas bland annat världsberömda Iberico Jamon. Kött av Iberico-gris passar både som grillmat på sommaren och i gryträtter på vintern.

Nacke av Iberico-gris

Nacke av Iberico-gris

Ursprungsland: Spanien

Enhetsvikt: circa 2 kg

Frysvara

Kind av Iberico-gris

Kind av Iberico-gris

Ursprungsland: Spanien

Enhetsvikt: circa 80 g

Frysvara

Secreto av Iberico-gris

Secreto av Iberico-gris

Ursprungsland: Spanien

Enhetsvikt: circa 1 kg

Frysvara

Fläskfilé av Iberico-gris

Fläskfilé av Iberico-gris

Ursprungsland: Spanien

Enhetsvikt: circa 600 g

Frysvara

Ytterfilé av Iberico-gris

Ytterfilé av Iberico-gris

Ursprungsland: Spanien

Enhetsvikt: circa 2,5 kg

Frysvara

Inspired by recipes

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.