Iberico-gris
Mörkt och sofistikerat, nötaktig eftersmak och mycket mört tack vare fettet mellan muskelfibrerna, det vill säga marmoreringen. Iberico är en ursprungsras av gris med svarta ben från den iberiska halvön i Spanien. De får växa fritt och smaska i sig ekollon. Av Iberico tillverkas bland annat världsberömda Iberico Jamon. Kött av Iberico-gris passar både som grillmat på sommaren och i gryträtter på vintern.

Secreto av Iberico-gris
Ursprungsland: Spanien
Enhetsvikt: circa 80 g
Frysvara

Nacke av Iberico-gris
Ursprungsland: Spanien
Enhetsvikt: circa 2 kg
Frysvara

Kind av Iberico-gris

Fläskfilé av Iberico-gris
Ursprungsland: Spanien
Enhetsvikt: circa 600 g
Frysvara

Ytterfilé av Iberico-gris
Ursprungsland: Spanien
Enhetsvikt: circa 2,5 kg
Frysvara
Inspired by recipes
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.