Iberico-porsas
Iberico-porsaanliha on mureaa, hienosti marmoroitunutta ja erottuu edukseen tavanomaisesta porsaanlihasta. Se saa intensiivisen syvän maun rasvasta ja kypsyy mureaksi nopeasti. Samettisen pehmeä, marmoroitunut Iberico kypsyy mehukkaaksi pannulla tai grillissä. Tämä herkku on parhaillaan hieman mediumina. Iberian niemimaan mukaan nimetty mustajalkainen Iberico-porsas kasvaa vapaana Espanjassa, lounaisimmassa osassa Eurooppaa. Sen ravinto koostuu pääsääntöisesti tammenterhoista. Familia by César Nieto Iberico -tuotteet tulevat César Nieton Las Viñasilla -tilalla syntyneistä porsaista. Tila sijaitsee Salamancan provinssin eteläosassa.
Lue lisää: cesarnieto.com
Iberico-porsaan Secreto
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 80 g
Tuotetyyppi: Pakaste
Iberico-porsaan Niska
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 2 kg
Tuotetyyppi: Pakaste
Iberico-porsaan Poski
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 80 g
Tuotetyyppi: Pakaste
Iberico-porsaan Sisäfilee
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 200 g
Tuotetyyppi: Pakaste
Iberico-porsaan Ulkofilee
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 2,5 kg
Tuotetyyppi: Pakaste
Iberico-porsaan Secreto segundo
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 550g
Tuotetyyppi: Pakaste
Inspiroidu resepteistä
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.