Iberico-porsas

Iberico-porsaanliha on mureaa, hienosti marmoroitunutta ja erottuu edukseen tavanomaisesta porsaanlihasta. Se saa intensiivisen syvän maun rasvasta ja kypsyy mureaksi nopeasti. Samettisen pehmeä, marmoroitunut Iberico kypsyy mehukkaaksi pannulla tai grillissä. Tämä herkku on parhaillaan hieman mediumina. Iberian niemimaan mukaan nimetty mustajalkainen Iberico-porsas kasvaa vapaana Espanjassa, lounaisimmassa osassa Eurooppaa. Sen ravinto koostuu pääsääntöisesti tammenterhoista. Familia by César Nieto Iberico -tuotteet tulevat César Nieton Las Viñasilla -tilalla syntyneistä porsaista. Tila sijaitsee Salamancan provinssin eteläosassa.

Lue lisää: cesarnieto.com

Iberico-porsaan secreto

Iberico-porsaan secreto

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 80 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Iberico-porsaan niska

Iberico-porsaan niska

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 2 kg

Tuotetyyppi: pakaste

 

Iberico-porsaan poski

Iberico-porsaan poski

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 80 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

iberico-porsaan-sisafilee

Iberico-porsaan sisäfilee

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 600 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Iberico-porsaan ulkofilee

Iberico-porsaan ulkofilee

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: noin 2,5 kg

Tuotetyyppi: pakaste

 

Familia by Cesar Nieto Iberico-porsaan secreto 2

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: 2 kpl yht. n. 1,1 kg, á n. 550g

Tuotetyyppi: pakaste

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.