Yritys

Tuomme maailman parhaat lihaherkut suomalaisten lautasille. Kun ostat Familia-tuotteen, saat takuun erinomaisesta mausta ja laadusta. Laajassa valikoimassamme on yli sata korkealaatuista lihaa, strutsista wagyu-härän lihaan.

Familian tuotteita myy kasvava määrä hyvinvarusteltuja ruokakauppoja ympäri Suomen. Tuotteitamme myydään myös lihatiskeillä. Jos et löydä Familian tuotteita lähikaupastasi tai toivoisit uusia tuotteita kauppasi valikoimaan, ota meihin yhteyttä.

Historia

1980-luvun alussa 15-vuotias Gustaf Salmelin muutti Ahvenanmaalta San Franciscon sykkivään suurkaupunkiin. Gustafilla oli unelma; hän halusi olla maailman paras purjelautailija.

Gustaf matkusti kahdeksan vuoden ajan ympäri maailmaa ajan kilpaillen purjelautailun maailmancupissa. 23-vuotiaana jääpurjelautailun maailmanmestari muutti takaisin Suomeen ja aloitti kauppatieteiden opinnot Åbo Akademissa. Aktiiviseen elämään tottunut nuori mies päätti perustaa opiskelujen ohella yrityksen. Koska 90-luvun alussa tuonti Suomeen oli hyvin rajoitettua, toi yritys elintarvikkeita tax free -risteilylaivoille. Eräänä päivänä laivan henkilökunta soitti Gustafille ja pyysi häntä toimittamaan heille lihaa. Gustaf tarttui haasteeseen ja soitti brasilialaiselle purjelautailukaverillensa, jonka perhe omisti liha-alan yrityksen. Ensimmäinen kontti brasilialaista lihaa saapui Suomeen muutaman kuukauden päästä. Suomen liityttyä EU:hun vuonna 1995 laajeni asiakaskunta nopeasti tax-freestä vähittäiskauppoihin ja ravintoloihin.

Nykyään meidän nimemme on PNM-Chipsters Oy. Gustafin lisäksi meillä työskentelee yli 100 ruoka-alan ammattilaista. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Konalassa, Helsingissä. Meitä motivoi visiomme tuoda kuluttajien lautasille uusia ja laadukkaampia makuja ympäri maailman.

Lue lisää PNM-Chipstersin toiminnasta: pnmchipsters.fi