Angus

Angus är en av de äldsta och mest uppskattade boskapsraserna i världen. Rasen kommer ursprungligen från Skottland. Den förstklassiga kvaliteten i Angus-kött uppstår när det bildas fett mellan muskelfibrerna, det vill säga när det marmoreras. När fettet smälter vid tillagning ger det köttet smak och gör det mört.

Angus entrecote

Angus entrecôte

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 3 kg

Färskvara

Angus högrev

Angus högrev

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 6 kg

Färskvara

Angus flankstek

Angus flankstek

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 1,5 kg

Färskvara

Angus bog

Angus bog

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 2 kg

Färskvara

Angus maminha

Angus maminha

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 1,2 kg

Färskvara

Angus picanha

Angus picanha

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 1,6 kg

Färskvara

Angus bringa

Angus bringa

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 7 kg

Färskvara

Angus short ribs

Angus short ribs

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 2 kg

Färskvara

Angus oxfilé

Angus oxfilé

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 2 kg

Färskvara

Angus innerstek

Angus innerstek

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 2 kg

Färskvara

Angus skirt

Angus skirt

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 800 g

Färskvara

Angus biff

Angus biff

Ursprungsland: Australien / Nya Zeeland

Enhetsvikt: circa 4 kg

Färskvara

Black angus hamburgare

Black angus hamburgare

Ursprungsland: Irland

Enhetsvikt: 2 x 200 g

Frysvara

Inspired by recipes

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.