Angus
Angus är en av de äldsta och mest uppskattade boskapsraserna i världen. Rasen kommer ursprungligen från Skottland. Den förstklassiga kvaliteten i Angus-kött uppstår när det bildas fett mellan muskelfibrerna, det vill säga när det marmoreras. När fettet smälter vid tillagning ger det köttet smak och gör det mört.
Angus Ytterfilé
Ursprungsland: Uruguay/Australien/Kanada
Enhetsvikt: ca. 4 kg
Produkttyp: Färsk
Angus Entrecôte
Ursprungsland: Uruguay/Australien/Kanada
Enhetsvikt: ca. 3-4 kg
Produkttyp: Färsk
Angus Innerfilé
Ursprungsland: Uruguay/Australien/Kanada
Enhetsvikt: ca. 2 kg
Produkttyp: Färsk
Angus Högrev
Ursprungsland: Uruguay/Australien/USA
Enhetsvikt: ca. 4 kg
Produkttyp: Färsk
Angus Flanksteak
Ursprungsland: Uruguay/Australien
Enhetsvikt: ca. 0,6 kg
Produkttyp: Färsk
Angus Maminha
Ursprungsland: Uruguay/Australien
Enhetsvikt: ca. 1,2 kg
Produkttyp: Färsk
Angus Picanha
Ursprungsland: Uruguay/Australien
Enhetsvikt: ca. 1,6 kg
Produkttyp: Färsk
Angus Bringa
Ursprungsland: Uruguay/Australien/USA/Kanada
Enhetsvikt: ca. 7 kg
Produkttyp: Färsk
Angus Innanlår
Ursprungsland: Uruguay/Australien/USA/Kanada
Enhetsvikt: ca. 2 kg
Produkttyp: Färsk
Angus Shortribs
Ursprungsland: Australien
Enhetsvikt: ca. 1 kg
Produkttyp: Färsk
Inspired by recipes
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.