Angus

Angus on yksi maailman vanhimmista ja arvostetuimmista karjaroduista. Rotu on alunperin kotoisin Skotlannista. Angus-lihan ensiluokkainen laatu syntyy, kun lihassyiden väliin muodostuu rasvaa eli se marmoroituu. Sulaessaan valmistusvaiheessa antaa rasva lihalle makua ja mureutta. Angus on mainiota pihvilihaa ja sopii grilliin tai pannulle. Katso parhaat naudanlihareseptit >>

angus_entrecote

Angus entrecôte

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 3 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus Etuselka

Angus etuselkä

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 6 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus flank steak

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 1,5 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

 

Angus lapa

Angus lapa

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 2 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus maminha

Angus maminha

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 1,2 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus picanha

Angus picanha

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 1,6 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus rinta

Angus rinta

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 7 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus short ribs

Angus short ribs

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 2 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus sisäfilee

Angus sisäfilee

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 2 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus sisäpaisti

Angus sisäpaisti

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 2 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus skirt

Angus skirt

Alkuperä: Australia

Yksittäispaino: noin 1 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Angus ulkofilee

Angus ulkofilee

Alkuperä: Australia/Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 4 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Black angus burgeripihvi

Black angus burgeripihvi

Alkuperä: Irlanti

Yksittäispaino: 2×200 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Angus Bavette

Alkuperä: Australia

Yksittäispaino: noin 2 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Bavette, eli naudan kuve, sopii mainiosti grilliin! Isosyinen, mehukas ja murea bavette sopii grillattavaksi, mutta kypsyy maukkaaksi myös pannulla tai uunissa. Familia Finn Angus Bavettea myydään sekä pakattuna että palvelutiskeiltä.
Vinkki: käytä bavettea flank steakin tapaan. Bavette on flankin viereinen lihas, ja sitä voi käyttää resepteissä flank steakin sijaan.

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.