Karitsa

Karitsanliha on hienoaromista, erittäin mureaa ja vähärasvaista. Karitsanliha mielletään pääsiäisen juhla-aterioiden raaka-aineeksi, mutta se sopii useisiin ruokalajeihin ympäri vuoden. 

Karitsan paahtokare

Karitsan paahtokare

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 700 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Karitsan potka

Karitsan potka

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 300 g

Tuotetyyppi: tuoretuote/pakaste

 

Karitsan niska

Karitsan niska

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 300 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Karitsan kare

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 700 g

Tuotetyyppi: tuoretuote/pakaste

 

Karitsan kateenkorva

Karitsan kateenkorva

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 80 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Karitsan paahtopaisti, putsattu

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 200 g

Tuotetyyppi: tuoretuote/pakaste

 

Karitsan paisti, luuton

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 1,6 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote/pakaste

 

Karitsan parikyljys

Karitsan parikyljys

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 200 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Karitsan sisäfilee

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 80 g

Tuotetyyppi: tuoretuote/pakaste

 

Karitsan ulkofilee, putsattu

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 120 g

Tuotetyyppi: tuoretuote/pakaste

 

Karitsan t-luupihvi

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 80 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Karitsan viulu

Karitsan viulu

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 2 kg

Tuotetyyppi: pakaste

 

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.