Lammas

Lampaanliha on rasvaista ja hyvin aromikasta. Sen marinoimiseen ja kypsentämiseen kannattaa varata hyvin aikaa. Fileet kypsentyvät myös nopeasti paistinpannulla. 

Lampaan kare

Lampaan kare

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 1 kg

Tuotetyyppi: pakaste

 

Lampaan Paahtopaisti

Lampaan Paahtopaisti

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 300 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Lampaan paisti, tunneliluuton

Lampaan paisti, tunneliluuton

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 2,2 kg

Tuotetyyppi: pakaste

 

Lampaan sisäfilee

Lampaan sisäfilee

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 120 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Lampaan ulkofilee

Lampaan ulkofilee

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: noin 160 g

Tuotetyyppi: pakaste

 

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.