Lammas
Lampaanliha on rasvaista ja hyvin aromikasta. Sen marinoimiseen ja kypsentämiseen kannattaa varata hyvin aikaa. Fileet kypsentyvät myös nopeasti paistinpannulla.
Parhaat karitsa ja lammasreseptit >>

Lampaan kare
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: noin 1 kg
Tuotetyyppi: pakaste

Lampaan Paahtopaisti
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: noin 300 g
Tuotetyyppi: pakaste

Lampaan paisti, tunneliluuton
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: noin 2,2 kg
Tuotetyyppi: pakaste

Lampaan sisäfilee
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: noin 120 g
Tuotetyyppi: pakaste

Lampaan ulkofilee
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: noin 160 g
Tuotetyyppi: pakaste
Inspiroidu resepteistä
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.