Lammas

Lampaanliha on rasvaista ja hyvin aromikasta. Sen marinoimiseen ja kypsentämiseen kannattaa varata hyvin aikaa. Fileet kypsentyvät myös nopeasti paistinpannulla. 

Parhaat karitsa ja lammasreseptit >>

familia lampaan kare

Lampaan Kare

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: n. 1 kg

Tuotetyyppi: Pakaste

 

familia lampaan paahtopaisti

Lampaan Paahtopaisti

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: n. 300 g

Tuotetyyppi: Pakaste

 

lampaan paisti luuton

Lampaan Paisti luuton

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: n. 2,2 kg

Tuotetyyppi: Pakaste

 

familia lampaan sisäfilee

Lampaan Sisäfilee

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: n. 120 g

Tuotetyyppi: Pakaste

 

Familia lampaan ulkofilee

Lampaan Ulkofilee

Alkuperä: Uusi-Seelanti

Yksittäispaino: n. 160 g

Tuotetyyppi: Pakaste

 

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.