Lammas
Lampaanliha on rasvaista ja hyvin aromikasta. Sen marinoimiseen ja kypsentämiseen kannattaa varata hyvin aikaa. Fileet kypsentyvät myös nopeasti paistinpannulla.
Parhaat karitsa ja lammasreseptit >>
Lampaan Kare
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: n. 1 kg
Tuotetyyppi: Pakaste
Lampaan Paahtopaisti
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: n. 300 g
Tuotetyyppi: Pakaste
Lampaan Paisti luuton
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: n. 2,2 kg
Tuotetyyppi: Pakaste
Lampaan Sisäfilee
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: n. 120 g
Tuotetyyppi: Pakaste
Lampaan Ulkofilee
Alkuperä: Uusi-Seelanti
Yksittäispaino: n. 160 g
Tuotetyyppi: Pakaste
Inspiroidu resepteistä
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.