Joulu Reseptit Joulukalkkuna ja mustapapu-porkkanasalaatti 4-5 kg kokonainen kalkkuna 3 omenaa 100 g kuivattuja aprikooseja Mausteseos: 2 rkl suolaa 1 rkl kardemummaa 1 tl mustapippuria 2 tl neilikkaa 1 sitruuna 200 g voita huoneenlämpöisenä 1 dl hienonnettua persiljaa Rouhi mausteet (...) Reseptit Granaattiomenainen ankka-confit amuse bouche 1 Ankan koipireisi -confit (pakaste) Puolikas granaattiomena 2 kuivattua pehmeää taatelia Kourallinen rucolan versoja 3 tl aitoa balsamicoa Sulata ankankoipi-confit ja siirrä se rasvoineen (...) Reseptit Saksanhirven paisti, konjakki-kerma-sienikastike ja paistetut juurekset Saksanhirvipaisti 1 kg saksanhirven paistia 2 rkl kuivattua rosmariinia 2 rkl kuivattua timjamia 1 rkl mietoa chilijauhetta, esim. ancho-chiliä 1 rkl merisuolaa 0,5 rkl (...) Reseptit Paistettu kalkkuna hedelmätäytteellä Ainekset: 4–5 kg Kokonainen kalkkuna 1 rkl Suolaa 0,5 tl Pippuria 1 tl Kanelia 0,5 kg Kivettömiä, kuivattuja luumuja 8 dl Omenia pilkottu pieniksi (...) Reseptit Persikoita ja ibericoporsaan secretoa Kiitos Familian, saimme jälleen pöytäämme jotain todella herkullista ja erikoista. Iberico-porsaan secreto oli meille täysin uusi tuttavuus ja hetken ihmettelyn jälkeen selvisi, että secreto (...) Reseptit Vartaassa grillattu ibericoporsaan niska Palataanpa vielä hetkeksi joulutunnelmiin - vaikka tätä herkkua söisi mieluusti ympäri vuoden! Supermehukas ja -maukas jouluporsaamme nimittäin voitti perinteisen kinkun kiistatta 100-0. Bongasimme jo joskus (...) Reseptit Siiderihaudutetut ibericoporsaanposket ja mustan possun pizza Herkuttelimme joulupäivänä Familian meille kokeiluun toimittamilla, ihanan mehukkailla ja mureilla mustan possun poskilla. Omenasiiderissä hiljalleen hautuneista parista poskipalasta ja keittiön nurkista löytyneistä aineksista syntyi (...) Reseptit Karitsan entrecôte haudutuspadassa Luin eilen Jokihaan blogista, kuinka hän oli tehnyt karitsan entrecôtesta pitkään haudutettavaa pataa. Muistin, että minulla on samanlaisesta Familian kokeilupaketista oma vastaava karitsapalani vielä (...)