Karitsan kateenkorvaa ja chorizoa
Hieman harvinaisempi herkku valmistuu nopeasti ja sopii hyvin grillijuhlien alkupalaksi tai pieneksi suupalaksi kylmän juoman seuraksi.
- 500g Familian karitsan kateenkorvaa
- 300g Kestochorizoa tai kypsennettyä raakachorizoa
- 3 kpl limeä
- Kourallinen persiljaa
- Suolaa
- Mustapippuria
- Neitsytoliiviöljyä
Kuumenna grilli kuumaksi. Kuivaa kateenkorvat, mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa koosta riippuen 3-5 minuuttia per puoli. Kun kateenkorvaan on tullut hyvä väri pintaan, se irtoaa ritilästä helposti.
Viipaloi chorizo noin puolen sentin paksuisiksi paloiksi. Grillaa nopeasti molemmilta puolilta.
Leikkaa limet lohkoiksi, persilja silpuksi ja asettele kaikki vadille. Valuta hieman oliiviöljyä kateenkorvien päälle sekä purista hieman limemehua ja nauti.