Jänis & kani

Jäniksen- ja kaninliha ovat molemmat hyvin vähärasvaisia ja proteiinipitoisia. Jäniksenlihasta valmistuu maukkaita paisteja ja patoja, joissa riistainen maku on olennainen osa makumaailmaa. Kaninliha on jäniksenlihaa huomattavasti vaaleampaa ja miedompaa, jonka takia se sopii käytettäväksi esimerkiksi broilerin tavoin.

Jäniksen filee

Jäniksen filee

Alkuperä: Argentiina

Yksittäispaino: noin 80 g

Tuotetyyppi: pakaste

Jäniksen koipi

Jäniksen koipi

Alkuperä: Argentiina

Yksittäispaino: noin 800 g

Tuotetyyppi: pakaste

Jänis, kokonainen

Alkuperä: Argentiina

Yksittäispaino: noin 1,6 kg

Tuotetyyppi: pakaste

Kani, kokonainen

Kani, kokonainen

Alkuperä: Ranska

Yksittäispaino: noin 1,5 kg

Tuotetyyppi: tuoretuote

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.