Villisika

Villisianliha on tavanomaiseen sianlihaan verrattuna vahvasti riistan makuinen ja väriltään tummempaa. Villisianliha tulee kypsentää vähintään 80°C-asteeseen, jotta villisian nauttiman ravinnon mukana mahdollisesti tulleet trikiinit kuolevat. Villisianliha on parhaimmillaan pitkään matalalla lämmöllä kypsytettynä.

Villisian kare

Villisian kare

Alkuperä: Australia

Yksittäispaino: noin 1 kg

Tuotetyyppi: pakaste

Villisian niska

Villisian niska

Alkuperä: Australia

Yksittäispaino: noin 2 kg

Tuotetyyppi: pakaste

Villisian sisäfilee

Villisian sisäfilee

Alkuperä: Australia

Yksittäispaino: noin 500 g

Tuotetyyppi: pakaste

Villisian ulkofilee

Villisian ulkofilee

Alkuperä: Australia

Yksittäispaino: noin 2 kg

Tuotetyyppi: pakaste

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.