Villisika
Villisianliha on tavanomaiseen sianlihaan verrattuna vahvasti riistan makuinen ja väriltään tummempaa. Villisianliha tulee kypsentää vähintään 80°C-asteeseen, jotta villisian nauttiman ravinnon mukana mahdollisesti tulleet trikiinit kuolevat. Villisianliha on parhaimmillaan pitkään matalalla lämmöllä kypsytettynä.

Villisian kare
Alkuperä: Australia
Yksittäispaino: noin 1 kg
Tuotetyyppi: pakaste

Villisian niska
Alkuperä: Australia
Yksittäispaino: noin 2 kg
Tuotetyyppi: pakaste

Villisian sisäfilee
Alkuperä: Australia
Yksittäispaino: noin 500 g
Tuotetyyppi: pakaste

Villisian ulkofilee
Alkuperä: Australia
Yksittäispaino: noin 2 kg
Tuotetyyppi: pakaste
Inspiroidu resepteistä
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.