Villisika

Villisianliha on tavanomaiseen sianlihaan verrattuna vahvasti riistan makuinen ja väriltään tummempaa. Villisianliha tulee kypsentää vähintään 80°C-asteeseen, jotta villisian nauttiman ravinnon mukana mahdollisesti tulleet trikiinit kuolevat. Villisianliha on parhaimmillaan pitkään matalalla lämmöllä kypsytettynä.

Familia villisian kare

Villisian Kare

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 1 kg

Tuotetyyppi: Pakaste

Familia villisian niska

Villisian Niska

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 2 kg

Tuotetyyppi: Pakaste

Familia villisian sisäfilee

Villisian Sisäfilee

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 500 g

Tuotetyyppi: Pakaste

Familia villisian ulkofilee

Villisian Ulkofilee

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 2 kg

Tuotetyyppi: Pakaste

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.