Villisika

Villisianliha on tavanomaiseen sianlihaan verrattuna vahvasti riistan makuinen ja väriltään tummempaa. Villisianliha tulee kypsentää vähintään 80 asteeseen tuotteen turvallisen nauttimisen vuoksi. Villisianliha on parhaimmillaan pitkään matalalla lämmöllä kypsytettynä.

Familia villisian kare

Villisian Kare

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 1 kg

Tuotetyyppi: Pakaste

Familia villisian niska

Villisian Niska

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 2 kg

Tuotetyyppi: Pakaste

Familia villisian sisäfilee

Villisian Sisäfilee

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 500 g

Tuotetyyppi: Pakaste

Familia villisian ulkofilee

Villisian Ulkofilee

Alkuperä: Espanja

Yksittäispaino: n. 2 kg

Tuotetyyppi: Pakaste

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.