Villisika
Villisianliha on tavanomaiseen sianlihaan verrattuna vahvasti riistan makuinen ja väriltään tummempaa. Villisianliha tulee kypsentää vähintään 80 asteeseen tuotteen turvallisen nauttimisen vuoksi. Villisianliha on parhaimmillaan pitkään matalalla lämmöllä kypsytettynä.

Villisian Kare
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 1 kg
Tuotetyyppi: Pakaste

Villisian Niska
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 2 kg
Tuotetyyppi: Pakaste

Villisian Sisäfilee
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 500 g
Tuotetyyppi: Pakaste

Villisian Ulkofilee
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 2 kg
Tuotetyyppi: Pakaste
Inspiroidu resepteistä
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.