Villisika
Villisianliha on tavanomaiseen sianlihaan verrattuna vahvasti riistan makuinen ja väriltään tummempaa. Villisianliha tulee kypsentää vähintään 80°C-asteeseen, jotta villisian nauttiman ravinnon mukana mahdollisesti tulleet trikiinit kuolevat. Villisianliha on parhaimmillaan pitkään matalalla lämmöllä kypsytettynä.
Villisian Kare
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 1 kg
Tuotetyyppi: Pakaste
Villisian Niska
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 2 kg
Tuotetyyppi: Pakaste
Villisian Sisäfilee
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 500 g
Tuotetyyppi: Pakaste
Villisian Ulkofilee
Alkuperä: Espanja
Yksittäispaino: n. 2 kg
Tuotetyyppi: Pakaste
Inspiroidu resepteistä
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.