Kenguru
Kengurunliha on kaukaisesta alkuperästään huolimatta tutun makuista riistaisen vivahteensa takia. Kengurunliha on hyvin vähärasvaista, joten pikaisella paistamisella voidaan välttää lihan turha sitkeytyminen. Kengurunlihasta saa myös vallan mainioita hampurilaispihvejä.

Kengurun paisti
Tuotteen esittely: mikä osa ruhosta?
Käyttösopivuus:
Alkuperä: Australia
Yksittäispaino: noin 1 kg
Tuotetyyppi: pakaste

Kengurun pihvi
Tuotteen esittely: mikä osa ruhosta?
Käyttösopivuus:
Alkuperä: Australia
Yksittäispaino: noin 200 g
Tuotetyyppi: pakaste

Kengurun ulkofilee
Tuotteen esittely: mikä osa ruhosta?
Käyttösopivuus:
Alkuperä: Australia
Yksittäispaino: noin 1 kg
Tuotetyyppi: pakaste
Inspiroidu resepteistä
Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.