Kenguru

Kengurunliha on kaukaisesta alkuperästään huolimatta tutun makuista riistaisen vivahteensa takia. Kengurunliha on hyvin vähärasvaista, joten pikaisella paistamisella voidaan välttää lihan turha sitkeytyminen. Kengurunlihasta saa myös vallan mainioita hampurilaispihvejä.

Kengurun paisti

Kengurun paisti

Tuotteen esittely: mikä osa ruhosta?

Käyttösopivuus:

Alkuperä: Australia

Yksittäispaino: noin 1 kg

Tuotetyyppi: pakaste

Kengurun pihvi

Kengurun pihvi

Tuotteen esittely: mikä osa ruhosta?

Käyttösopivuus:

Alkuperä: Australia

Yksittäispaino: noin 200 g

Tuotetyyppi: pakaste

Kengurun ulkofilee

Kengurun ulkofilee

Tuotteen esittely: mikä osa ruhosta?

Käyttösopivuus:

Alkuperä: Australia

Yksittäispaino: noin 1 kg

Tuotetyyppi: pakaste

Inspiroidu resepteistä

Reseptejä, joissa käytetään tätä lihaa.