Saltimbocca alla Picanha

800 g Familia vasikan picanha fileetä
suolaa
mustapippuria
8 tuoretta salvian oksaa
8 siivua ilmakuivattua kinkkua
50 g voita paistamiseen
Leikkaa picanha filee kahdeksaan yhtä paksuun viipaleeseen.
Mausta kevyesti suolalla sekä pippurilla ja asettele jokaiselle pihville yksi salvian oksa.
Kääri pihvit tiukasti ilmakuivatulla kinkulla ja paista kaunis väri pintaan paistinpannulla.
Nosta uunivuokaan ja kypsennä 120c° uunissa mehukkaaksi. Jätä vasikan liha mediumiksi eli sisälämpötila saa olla 55-56c°.
Lusikoi lihan päälle paistolientä antamaan makua.
Paahdetut uunikasvikset
10 naattiporkkanaa
3 punasipulia
8 valkosipulinkynttä
2-3 rkl oliiviöljyä
8 tuoretta salvian oksaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
suolaa
100 g tuoretta pinaattia
Leikkaa punasipuli lohkoiksi ja sekoita kulhossa kuorellisten naattiporkkanoiden, valkosipulinkynsien, oliiviöljyn sekä salvian kanssa.
Mausta suolalla sekä hunajalla ja paahda 200°c uunissa noin 20-30 minuutin ajan, kunnes porkkanat ovat napakan kypsiä.
Kaada kuumat kasvikset tarjoilukulhoon ja lisää tuore pinaatti joukkoon. Sekoita hyvin ja tarjoile lihan seurana.